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  1. 武庫川女子大学紀要 自然科学編
  2. 50巻(2002年)

Aspergillus oryzae MIBA316糖質分解酵素の精製と性質

https://doi.org/10.14993/00000428
https://doi.org/10.14993/00000428
2135066b-16c1-4399-a5a8-17bab9eb4e7c
名前 / ファイル ライセンス アクション
P113-116.pdf P113-116.pdf (405.0 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2009-07-22
タイトル
タイトル Aspergillus oryzae MIBA316糖質分解酵素の精製と性質
タイトル
タイトル Purification and properties of amylolytic enzyme from Aspergillus oryzae MIBA316
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.14993/00000428
ID登録タイプ JaLC
著者 仮屋, 麻紀子

× 仮屋, 麻紀子

仮屋, 麻紀子

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Amylolytic enzyme was purified to electrophoretically homogeneous state from culture broth of Aspergillus oryzae MIBA316. This enzyme hydrolyzed preferentially amylopectin, starch and glycogen. Approaches to complete breakdown of starch to its components and their utilization in food processing were discussed.
書誌情報 武庫川女子大学紀要. 自然科学編

巻 50, p. 113-116, 発行日 2003-03-31
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0916-3123
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10187277
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Ver.1 2023-05-15 12:49:45.046600
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