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  1. 武庫川女子大学紀要 自然科学編
  2. 48巻(2000年)

Utilization and characteristics of starch in bread processing

https://doi.org/10.14993/00000384
https://doi.org/10.14993/00000384
69cbf03c-8810-4888-bd81-d410975c5651
名前 / ファイル ライセンス アクション
P049-053.pdf P049-053.pdf (397.3 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2009-07-03
タイトル
タイトル Utilization and characteristics of starch in bread processing
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.14993/00000384
ID登録タイプ JaLC
著者 岡村, 徳光

× 岡村, 徳光

ja 岡村, 徳光


ja-Kana オカムラ, トクミツ

en OKAMURA, Tokumitsu


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浜岡, 瑠美

× 浜岡, 瑠美

浜岡, 瑠美

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竹野, 智美

× 竹野, 智美

竹野, 智美

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奥田, 展子

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奥田, 展子

ja-Kana オクダ, ノブコ

en OKUDA, Nobuko

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大杉, 匡弘

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ja-Kana オオスギ, マサヒロ

en OHSUGI, Masahiro

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Hamaoka, Rumi

× Hamaoka, Rumi

en Hamaoka, Rumi

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Takeno, Tomomi

× Takeno, Tomomi

en Takeno, Tomomi

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Dough containing corn starch or potato starch can expand the same as standard dough, but dough containing sweet potato starch does not expand easily. Corn starch-bread allows extension of the dough with gas, keeps the gas in the dough, preserves gas release the same as standard dough and leads to a normal loaf volume. However, the corn starch-dough does not contain gluten like wheat flour because the characteristics of corn starch are almost the same as wheat starch, and bread containing corn starch may be used like a rusk. Potato starch-bread could expand the same as standard bread up to 2 hours of incubation, but formed holes in the top of dough with excessive gas and produced a low loaf volume after 3 hours. Whether starch-bread can expand is dependent on the type of starch used.
書誌情報 武庫川女子大学紀要. 自然科学編

巻 48, p. 49-53, 発行日 2001-03-31
出版者
出版者 武庫川女子大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0916-3123
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10187277
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